Lajme nga Kosova

Kryeministri Haradinaj të marrë vendim, ta rrisë pagën minimale në Kosovë

11:07, 17 Prill 2019

Nënkryetari i PSD-së, Visar Ymeri, ka kërkuar nga kryeministri Ramush Haradinaj që sa më shpejtë të marrë vendim rreth propozimit të rritjes së Pagës Minimale në Kosovë, njofton Klan Kosova.

”Ne si Parti Social Demokrate e kemi dorëzuar një rezolutë. Ajo rezolutë është për tu diskutuar dhe trajtuar me grupet tjera parlamentare”.

”Kërkoj nga Qeveria e Kosovës nga kryeministri Ramush Haradinaj, që sa më shpejt të marrë vendimin për rritjen e pagës minimale.

”Kjo  në mënyrë që secili i punësuar në Kosovë ta bëjë një jetë më të mirë”.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply