Lajme nga Maqedonia

Siljanovska: Pushteti të mos koncentrohet në një parti


Kandidatja opozitare për presidente shteti, Godana Siljanovska Davkova e mbështetur nga VMRO-DPMNE-ja dhe koalicioni, tha se karakteri i saj mund të krahasohet me një kaktus. Kështu ajo shprehi ambicjet e saja për punë dhe për të udhëheq shtetin. Siljanovska është e patolerueshme që të bëhet koncentrim total i pushtetit në një parti të vetme duke kërkuar që presidenti të i takojë opozitës.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply