Feja

Një ide e shkëlqyer për Ramazan

Një ide e shkëlqyer për Ramazan


Një ide e shkëlqyer për Ramazan

Një ide e shkëlqyer për Ramazan:

Shkoni në dyqanet(ushqimoret) më të afërta në lagjet e juaja dhe kërkoni fletoren e borxheve.

Aty do të shohësh që shumica e borxhlinjëve janë të varfër. Ndoshta për ju ato borxhe janë një shumë e vogël parash por për ata është barrë mjaft e madhe.

Shlyeni borxhet e tyre tërësisht ose vetëm një pjesë të tyre dhe kështu do ua fshini emrat nga fletorja.

Nëse ju nuk keni mundësi, atëherë shpërndajeni këtë ide. Kushedi, ndoshta lexuesi i rradhës mundet dhe do t’a realizoj. “Ai që i udhëzon njerëzit në të mirë është sikurse të vepronte vetë njësoj.”

(Visited 2 times, 3 visits today)

Huazuar nga

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply