Kuriozitete

Gruaja tregon trukun më të shpejtë ndonjëherë për palosjen e çarçafëve

Mos u shitni mjegulla qytetarëve dhe mos i provokoni shqiptarët!

(Porosi pushtetit aktual në Maqedoninë Veriore, i cili në pamundësi për zgjidhjen e problemeve reale në qeverisjen e vendit, krijon tensione të panevojshme ndëretnike…


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply