Lajme nga Maqedonia

Tevdovski nuk dëshiron të bëhet këshilltar i Zaevit


Dragan Tevdkovski, i cili mbrëmë u shkarkua nga pozita e ministrit të financave të Qeverisë, Zoran Zaev. Ai nëpërmjet një postimi në rrjetin social fejsbuk ka publikuar se do të kthehet në Fakultetin Ekonomik. Tevdovski është ministri i vetëm i LSDM-së, të cilin e ka kapur “fshesa” e shumëpritur, edhe pse i njëjti nuk u përfshi në asnjë skandal.

Është nder për mua që udhëhoqa me institucionin më të mirë në vend. Krenohem që kisha një ekip të shkëlqyer dhe nuk u frikësova që ti futem asnjë beteje. Faleminserim deri te të punësuarit në Ministrinë e Financave të cilët pa u kursyer punuan për të implementuar reformat. Shpërblimi më i madh për mua këto dy vite, vjen kur njerëzit më ndalojnë rrugës dhe më përshëndesin duke më thënë “bravo, kokën lartë”. Kjo për mua është mënyra më e mirë për të dalë nga një institucion. Dhe për këtë arsye me kokën lart dhe tërësisht i përkushtuar po kthehm në Fakultetin Ekonomik – ka shkruar Dragan Tevdovski

 


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply