Lajme nga Kosova

Presidenti merr në pyetje Ramabajën, nervozon mbrojtjen (VIDEO)

23:14, 11 Korrik 2019

Në një proces gjyqësor për tentim vrasje dhe për planifikim të atentateve ka marr pjesë presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi.

Ai ishte ftuar të merr në pyetje, njërin nga dhjetë të akuzuarit për të cilët prokuroria pretendon se ishin pjesë e organizatës “Syri i Popullit”.

Shefi i shtetit kishte pranuar ftesën me kusht që seanca të jetë e mbyllur për publik.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply