Teknologji

Microsoft Edge i ri do të ketë një modalitet “Internet Explorer”

Testimet e Microsoft me shfletuesin Edge të bazuar në Chromium po shtohen dita ditës dhe tashmë kanë arritur edhe përdoruesit korporativ. Firmat e softuerit aktivizoi disa funksione të reja në ndërtimet eksperimentale të Edge më më i dukshmi është Modaliteti Internet Explorer.

Nëse një kompania ka nevojë medoemos për Internet Explorer 11 për të vizituar një uebsajt të vjetër, përdoruesit tashmë mund të provojnë opsionin pa u larguar nga shfletuesit dhe hequr dorë nga rehati e uebit modern.

Menaxherët IT madje mund të krijojnë një sajt i cili automatikisht kalon në modalitetin e vjetër. Versioni i fundit sjell me vete edhe masat më të forta sigurie dhe shikimi PDF në gradën enterprise.

Microsoft do ti lançojë këtë veçori në javët në vijim.

Ndërtimet eksperimentale me shumë gjasa kanë probleme dhe keqfunksiome. Prandaj ju këshillojmë të mos e prëdorni si shfletuesin tuaj kryesor dhe të punës nëse kërkoni një shfletim pa probleme. /PCWorld Albanian

Huazuar nga

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply