Feja

Gjuha e TIGRIT | Mjeksia Islame


Gjuha e TIGRIT
Reviewed by on

August 4, 2019
.

Gjuha e TIGRIT Është aq e fuqishme sa që kur ze gjahun i ndan lëkurën nga mishi! Renditet si e dyta në botë pas gjuhës së njeriut e cila ndan burrin nga gruaja, vllain nga vëllai, shokun nga shoku, fiset mes vete, kombet, … Profeti Muhamed a.s ka thënë: “… I falimentuar është ai që […]

Gjuha e TIGRIT Është aq e fuqishme sa që kur ze gjahun i ndan lëkurën nga mishi! Renditet si e dyta në botë pas gjuhës së njeriut e cila ndan burrin nga gruaja, vllain nga vëllai, shokun nga shoku, fiset mes vete, kombet, … Profeti Muhamed a.s ka thënë: “… I falimentuar është ai që […]

Rating: 0

Gjuha e TIGRIT


Gjuha e TIGRIT

Gjuha e TIGRIT

Është aq e fuqishme sa që kur ze gjahun i ndan lëkurën nga mishi!

Renditet si e dyta në botë pas gjuhës së njeriut e cila ndan burrin nga gruaja, vllain nga vëllai, shokun nga shoku, fiset mes vete, kombet, …

Profeti Muhamed a.s ka thënë:
“… I falimentuar është ai që vjen Ditën e Gjykimit me namaz, agjërim dhe zekat (lëmoshë), por ndërkohë ka sharë këtë, e ka akuzuar atë, ka përgojuar atë tjetrin, i ka marrë pasurinë këtij tjetrit, e ka rrahur apo ka vrarë atë tjetrin.

Këtyre njerëzve do t’i jepen si dëmshpërblim nga sevapet e tij, e nëse mbarojnë sevapet e tij para se të shlyejë atë që i takon, do të merren gjynahet e këtyre njerëzve dhe do t’i mbarten atij, e më pas do të flaket në zjarr.”

Image may contain: text

(Visited 1 times, 1 visits today)

Huazuar nga

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply