Lajme nga Kosova

Lëndon 5 vjeçaren egjiptiane – të dyshuarit i caktohet masa e paraburgimit

14:56, 21 Gusht 2019

Gjykata Themelore në Pejë ka caktuar masën e paraburgimit për personin L.D për shkak se i njëjti dyshohet se “me qëllim i ka shkaktuar lëndim të lehtë trupor viktimës së gjinisë femërore, e moshës pesë vjeçare që i përket komunitetit egjiptian”

Të pandehurit i është caktuar masa e paraburgimit prej një muaji, njofton Klan Kosova.

Për këtë rast ka reaguar edhe Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve.

KOMF dënon sulmin dhe dhunën e ushtruar ndaj fëmijës në Istog

klankosova.tv


Source link