K.F. Korabi Korabi

KF. Korabi ju bashkuan 6 lojtare te rinj. Forca Korabi..

Lojtarët që i’u bashkuan ekipit tonë janë:
• Bashkim Lama,
• Alban Rasimi,
• Fatmir Arifi,
• Egzon Aziri,
• Mërgim Lutfiu dhe
• Agon Istrefi.

#ForcaKorabi 🔵⚪️

 

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply