Lajme nga Diaspora

Karrige e banka në Ferizaj nga mërgata zvicerane

E Shtunë, 12 Tetor 2019 – 20:55
albinfo.ch

70 banka dhe 80 karrige i  janë dhuruar shkollës fillore “Muharrem Shemsedini” në Fshatin e Vjetër të Ferizajt.

Krejt kjo erdhi me kontributin e mërgatës shqiptare, të cilët mblodhën fonde që ta ndihmojnë këtë mësonjëtore.

Donacioni erdhi nga shoqata humanitare CreAction Geneve, njofton Klan Kosova, përcjell albinfo.ch.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply