Lajme nga Kosova

Numërohen të gjitha votat nga diaspora për subjektet politike

22:57, 16 Tetor 2019

Janë numëruar gjitha votat që kanë ardhur nga diaspora.

Qendra e Numërimit dhe Rezultateve, është në përpunim të rezultateve finale.

Klan Kosova do të ju mbajë të informuar dhe sapo t’i kemi rezultatet do t’i publikojmë.

Tani në QNR do të vazhdoj procesi i numërimit të votave nga diaspora, për kandidatët për deputetë.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply