Lajme nga Maqedonia

Zenki: Vendimin nga BE-ja duhet ta presim me gjakftohtësi


Sipas ekspertit juridik Vullnet Zenki, përsa i përket çeljeve të negociatave, çdo gjë është e mundur në demokraci. Por, sipas tij, pas të gjithave ato që ka bërë vendi jonë në këto vitet e fundit do të ketë mirëkuptim edhe nga Bashkimi Evropian dhe të vlerësohet puna e të gjithëve që të jemi pjesë e familjes së madhe evropiane. Ai thekson se vendimi duhet pritur me gjakftohtësi në këto moment dhe nëse nuk merret një vendim pozitiv, por përsëri duhet të jemi gjakftohtë sepse Franca do të jetë aty për të vendosur edhe në të ardhmen. Por eksperti Vulnnet Znku mendon se do të ketë një vendim pozitiv për hapjen e negociatave.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply