Lajme nga Maqedonia

Ahmeti: Rruga drejt BE-së duhet të vazhdojë

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti e ka komentuar vendimin e fundit të vendeve anëtare të BE-së për mos’hapjen e negociatave me Maqedoninë e Veriut. Sipas tij, rruga e reformave duhet të vazhdojë pa ndërprerë.

Postimi i Ali Ahmetit në Facebook:

“Rruga jonë e shtruar dhe e dëshiruar drejt NATOsë tashmë po jetësohet dhe është realitet. Bashkimi i premtuar me komunitetin euroamerikan po ndodh.

Rruga drejt Bashkimit Evropian duhet të vijojë për vetën tonë, për qytetarët tanë sepse ne përfitojmë nga përafrimi i i standardeve tona me ato të vendeve anëtare.

Kjo rrugë është shtruar me veprimet tona të guximshme dhe vizionare andaj dhe duhet të vijojë pa asnjë ndalesë, pa asnjë pengesë, pa asnjë pendesë”.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply