Lajme nga Maqedonia

Birraria e Shkupit organizon aksion për pastrimin e Vardarit


Ambasadorët e Holandës, Shteteve të Bashkuara dhe Britanisë së Madhe iu bashkuan aksionit të “Birrarisë Shkup” dhe “Pakomak” për të pastruar bregun e lumit Vardar. Platforma “A riciklon edhe ti” u promovua në vitin 2016 me qëllim të ndërgjegjësimit të opinionit për selektimin e mbeturinave. Këtë herë aksioni i pastrimit u krye në urën Binjakët.

 


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply