Lajme nga Kosova

Marshi “Vetting në arsimin e lartë” s’do të mbahet nesër (VIDEO)

20:32, 2 Dhjetor 2019

Një marsh protestues, i paralajmëruar për të mërkurën, nuk do të mbahet.

Kërkesa për “Vetting në arsimin e lartë “, shtyhet për një ditë tjetër.

Kjo, ka një arsyetim nga koalicioni për Integritet dhe Transparencë në Universitete, njofton Klan Kosova.

E kjo thirrje, për marsh, që u bë më 27 nëntor, në kohën kur po mbahej një aksion kundër Këshillit të Etikës të Universitetit të Prishtinës, i përplasi mes vete, organizatorët dhe drejtuesit e Universitet të Prishtinës.

Kronikë nga Dafina Jegeni-Krasniqi.

 

 

 

 


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply