Lajme nga Maqedonia

Në Gjykatën Penale do të shqiptohet aktgjykimi i parë për rastin “Reket”


Në Gjykatën Penale në Shkup sot në mesditë do të shqiptohet aktgjykimi i parë për rastin “Reket”, pasi dje në seancën e parë gjyqësore i akuzuari i tretë Zoran Milevski – Kiçeec e pranoi fajin për këtë vepër.

Milevski akuzohet për “pranim të shpërblimit për ndikim të jashtëligjshëm”.

Mbrojtja e Zoran Milevski Kiçeec, avokati Aleksandër Novakovski, në fjalën përfundimtare tha se i akuzuari që nga fillimi i procesit, kishte mundësi që si dëshmitarë ta shmang aktakuzën, por ai nga mosdija është vënë në situatë që të jetë i akuzuar.

“Gjykata të ketë parasysh se është baba i pesë fëmijëve minorenë dhe deri më tani nuk është dënuar. Ai që nga vetë fillimi, edhe pse nuk e pranoi fajin, e fliste të vërtetën para Prokurorisë Publike. Besoj se Gjykata do ta vlerësojë edhe pranimin e fajit”, deklaroi avokati Aleksandër Novakovski.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply