Lajme nga Maqedonia

Deputetët votojnë unanimisht Ligjin për pavarësi të Kuvendit

Deputetët e të gjitha partive politike kanë mbështetur ndryshimet në Ligjin për Kuvendin me të cilin garantohet më tepër pavarësi për institucionin më të lartë ligjvënës në vend, shkruan SHENJA.
Me këto ndryshime Kuvendi fiton buxhet të pavarur, sigurim vetanak dhe pavarësi në punësimin e nëpunësve administrativ dhe profesional.
Nga ndryshimet nëpunësit pritet të përfitojnë edhe paga më të larta.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply