Lajme nga Maqedonia

U nënshkrua marrëveshja për dy kilometrat e parë të autostradës Shkup-Bllacë

Në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut u zhvillohua konferencë për shtyp në të cilën u nënshkrua marrëveshja për ndërtimin e autostradës, Shkup- Bllacë.
Sipas zv/kryeministrit Bujar Osmani projekti është i ndarë në dy pjesë. Fillimisht do të ndërtohet pjesa e p[arë prej dy kilometrave dhe më pas ajo prej 10 kilometra.
Dy kilometrat e parë do të financohen nga buxheti i shtetit kurse pjesa e ngelur do të ndërtohet me kredi.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply