K.F. Korabi Korabi

Ndeshja e pestë dhe e fundit miqësore FK Skopje – KF Korabi

Ndeshja e pestë dhe e fundit miqësore
FK Skopje 1 – 1 KF Korabi

Golashënues:
Fatmir Arifi ⚽️

#ForcaKorabi 💪🏻

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply