Lajme nga Maqedonia

Qytetarët që dalin nga shteti duhet të nënshkruajnë deklaratë se tre muaj nuk kthehen


Çdo qytetarë që do të vendos që të del jashtë shtetit, do të duhet të nënshkruaj deklaratë se tre muaj nuk do të kthehet. Kjo u vndos në seancën e sotme qeveritare dhe të cilën e bëri publike kryeministri Oliver Spasovski i cili njëherit apeloi deri tek qytetarët që në këtë moment t’i anulojnë udhëtimet.

“Duhet të ketë mirëkuptim nga qytetarët, dhe duhet të jetë e qartë se ajo që shqiptohet si masë duhet të respektohet. Kjo nuk është situatë ku dikush mund të përzgjedh”, tha Spasovski


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply