Lajme nga Dibra

SHBA, edhe një dibran viktimë e koronavirusit

Një qytetar nga Dibër ka humbur jetë tragjikisht në Shtetet e Bashkuara si pasojë e sëmundjes Kovid-19, shkruna DibraJon.

Pavarësisht se po trajtohej në një nga sistemet më të zhvilluara shëndetësore në botë, përkatësisht në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, mjekët nuk kanë arritur ta shpëtojnë atë.

Sipas informacioneve i ndjeri ishte në Dibër disa kohë më parë dhe ishte në një cermoni mortore ku edhe u infektua me koronavirus.

Huazuar nga

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply