Lajme nga Diaspora

Një hotelier shqiptar i gatshëm për të mirëpritur personelin mjekësor kufitar

E Mërkurë, 25 Mars 2020 – 9:00
albinfo.ch

Nazmi Mehmetaj ka mbetur i papunë. Pronar i Hotel Restorant de l’Ours në Courroux, ai u detyrua ta mbyll atë, si shumë pronarë tjerë hotelesh dhe restorantesh.

Por duke parë solidaritetin e shfaqur në këtë periudhë krize, ai vendosi ti veje në dispozicion dhomat e hotelit të tij për stafin e kujdesit mjekësor kufitar të H-JU. Ai i pret “klientët” e tij të parë, dhomat pra janë gati.

 

 


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply