Reth Shoqates

SHOQATA ATDHETARE DIBRA

logo

Shoqata Atdhetare Dibra u themelua në Maj të vitit 1996. Me përmbajtjen dhe ndihmesën tuaj kreu dhe realizon aktivitetet tuaja, të komunitetit Dibran, në SHBA dhe më gjerë. Duke e ndjerë nevojën e funksionimit të Shoqatës, ju lusim për përmbajtjen e saj dhe ndihmën tuaj, të realizojmë aktivitetet që na presin.

Anëtarësia vjetore edhe për këtë vit është $100.00, ndërsa kontributi plotësues sipas dëshirës. Ndihmesa e juaj do të na ndihmon shumë.

Shpresojmë në mirëkuptim.

Ju falënderon,

Këshilli Drejtues i SHAD-it.

 

Per Statutin e Shoqates urdheroni lexojeni KETU.

/* ]]> */