Feja

Feja

Mos u frikëso – Paraliza e Gjumit

Shtrëngimet në gjumë vijnë nga një xhin i veçantë që ju sulmon juve në këtë gjëndje. Simptomat e sulmit janë kur një person është në gjumë dhe ndjenë, diçka e rëndë është duke shtypur gjoksin e tijë...

Read More