Ura e Kaprollit

Ura e Kaprollit është një ndër monumentet më të bukura të arkitekturës së shekullit të XVIII dhe një nga urat e rralla të këtij lloji në Republikën e Maqedonisë. E vendosur në natyrën piktoreske të Parkut Kombëtar “Mavrova”, mbi ujërat e shpejta të Rekës së Vogël, ajo magjeps me dizajnin dhe formën e saj të pazakontë.